Retur - Altid 14 dages returret

Det er ikke et krav at du køber vores retur label. Du vælger selv hvordan du sender retur og du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi butikken med dine returvarer. Dog modtager vi ikke pakker fra DAO som levere om natten.

Vi behandler returvarer inden for 3 dage.

 

 

Returlabel:

Du kan vælge at benytte vore returlabel som koster 40 kr. Den kan du købe lige HER
Retur label skal bestilles på en separat ordre.

Når du har sendt bestillingen går der få timer (i butikkens åbningstid) og du får den på mail, klar til print.

Vælg fragtmedtoden under bestilling Gavekort og returporto Print selv

 

14 dages retur:

  • Mamelukken ydern 14 dages fortrydelsesret, det er gældende fra den dag, du modtager din pakke. Det vil sige, at når du sender dine varer tilbage til os, så sender vi dine penge retur til dig til det kreditkort, som bestilingen er foretaget på. Gælder også nedsatte varer. Har du betalt med Dankort bør du modtage pengene indenfor 1-2 arbejdsdage. Har du derimod benyttet Visa, Visa Electron eller MasterCard, kan der gå flere dage.
  • Hanger (prismærke) skal være monteret som ved modtagelse.
  • Vedlæg den medsendte pakkeseddel eller kopi af faktura, som du har modtaget på mail. (Du kan også logge på og finde den der)
  • For at udnytte fortrydelsesretten har du pligt til at returnere varen/varerne i samme stand som den/de blev modtaget.  
  • Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen i forbindelse med fortrydelseskøb.
  • Send pakken til Mamelukken, Adelgade 89. 8660 Skanderborg, husk at vedlægge ordrenr.OBS kan kun bruges af kunder i Danmark.

Du kan udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer. Herefter sætter du labelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode. Så er du klar til at aflevere pakken til GLS. Husk at vedlægge ordrenr.