FAQ - Spørgsmål og svar

Vi har prøvet at skrive nogle af de spørgsmål ned som vi får. Vi håber det kan hjælpe dig.

 

NEMid ved betaling ?

Det er nye EU regler, nogen gange vil du blive bedt om NEMid og det er helt ok. Hvis du bruger mobilpay går det hurtigere.

 

Prisgaranti

Har du inden for de sidste 14 dage købt en vare, samme farve og størrelse, som nu er nedsat, er du velkommen til, at sende os en mail. Så refunderer vi differencen på din pris og udsalgsprisen. Skriv ordrenr. og hvilken vare, det gælder.

 

Hvad er mamelukken?

 • Mamelukken er en dametøjsbutik, som igennem 14 år været en helt almindelig (ualmindelig) tøjbutik på Adelgade i Skanderborg. I 2013 åbnede vi netbutikken - mamelukken.dk - som et ekstra tilbud til de mange kunder, der ikke lige bor i nærheden, men fx har lært butikken at kende ifm. Skanderborg Festival, konferencer eller feriebesøg i byen. Vi er heldige, at mange kunder lægger vejen forbi butikken, når de er i området. Vi glæder os til at se dig i Skanderborg en dag :-) 

 

Leveringstid ?

 • Vi sender inden 24 timer ved bestilling på hverdage.

Hvordan bestiller jeg?
1.Vælg størrelse (variant)
2. Klik på "Læg i indkøbskurv"
3. Klik på "Til bestilling"
4. Indtast Navn osv. og betalingsoplysninger.
5. Klik på "Jeg har læst og accepterer salg og leverin..........
6. Klik på "Godkend"


Leveringstid og transport ?

 • Forsendelse af varer sker med GLS og leveringstiden er normalt 1 dag (ordrer, der modtages inden kl 12, sender vi samme dag).

 

Jeg har ikke modtaget ordrebekræftelse eller faktura på mail?

 • Tjek din spam indboks/ uønsket mail.


Kan jeg fortryde købet (fortrydelsesret) ?

 

 • Mamelukken yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager din pakke. For at udnytte fortrydelsesretten har du pligt til, at returnere varen/varerne i samme stand, som den/de blev modtaget, med prismærke. Vedlæg den medsendte pakkeseddel eller kopi af farktura, som du har modtaget på mail.
 • Anvender du medsendte returlabel fra Mamelukken fratrækkker vi 40 kr af dit returbeløb. 
 • Pakker skal sendes direkte til vores adresse med omdeling.
 • Du er også mere end velkommen til, at aflevere din returpakke i butikken i Skanderborg.  
 • Mamelukken.dk tilbagefører det pågældende beløb til det kontokort, varen blev købt igennem eller mobilpay.

 


Hvilken slags butik er Mamelukken?

 • Mamelukken er en butik med et anderledes og spændende sortiment, og dét falder heldigvis i vores kunders smag. Vi går gerne langt for at give den bedst mulige service ved hver eneste betjening.


Hvilke mærker kan jeg købe hos Mamelukken?

 • I Mamelukken finder du bla.: Du Milde, King Louie, Klitmøller, Tim og Simonsen, Himalaya, Zilch, Marc Lauge, Urban Hippies, Pont Neuf, , Sneaky Fox,Pamelamann. Og derudover er der den del, som går under katagorien "Found by Mamelukken" - det er det, der gør butikken anderledes. Jeg tager nemlig ofte på indkøb rundt omkring i Europa og finder gode varer og stor inspiration i fx Berlin, Paris, London og Milano.


Hvordan får jeg et større billede frem, når jeg skal kigge efter detaljer på produkterne?

 • Når du har klikket på et bestemt produkt, kan du føre musen hen over billedet for at forstørre et udsnit af produktet - eller du kan klikke på billedet for at få et endnu større billede frem. Det nye billede kan forstørres en gang mere ved at klikke på knappen øverst i vinduet med to små pile, der peger ind mod hinanden (toggle size). 


Jeg har fået et gavekort til jeres webshop - kan jeg bruge det i jeres fysiske butik i Skanderborg?

 • Det kan du tro, du kan: Du skal bare have dit gavekort med, så er det ikke noget problem.

 

Vask af tøjet ?

Vi anbefaler at vaske tøj seperat eller med andet tøj af samme farve. Husk, at hvidt tøj skal vaskes for sig. Stærkt farvet og mørkt kulørt tøj bør dog altid vaskes for sig, da det kan indeholde overskudsfarve – selv efter mange vaske. Det er netop derfor, at hvidt tøj og tøj i klare farver altid skal vaskes for sig selv. Det samme gælder råhvidt tøj. Har du købt en ny rød sweater eller anden kulørt trøje, bør den vaskes ved så høj en temperatur, som trøjen kan klare, for at overskudsfarven vaskes ud.

 

Hvornår holder Mamelukken, Adelgade 89, Skanderborg åbent?

Mandag : 10.00 - 17.30
Tirsdag :  10.00 - 17.30
Onsdag : 10.00 - 17.30
Torsdag : 10.00 - 17.30
Fredag  : 10.00 - 18.00
Lørdag  : 10.00 - 14.00 


Kan jeg bestille momsfri levering til Grønland, Færøerne og Island?

 • Ja, du fratrækkes automatisk dansk moms, når du taster adresse.