Om os

Velkommen til historien om Mamelukken - ikke bare din gennemsnitlige tøjbutik, men en eventyrlig oase af stil i hjertet af Skanderborg, der åbnede sine døre til modeuniverset i 2005! Vi har altid haft et lidt kækt og anderledes udvalg, der fik vores kunder til at vippe med tæerne af begejstring. Hvordan finder jeg så alle disse skønne varer, spørger du? Jo, jeg tager på episke eventyr rundt i Europa - London, Paris, Milano, Berlin... du ved, de steder hvor modefeen tryller og inspirationen flyder!

Vores sortiment er så stort, at selv vores slogan "Altid 117 forskellige kjoler" er blevet en smule beskeden - det er faktisk mere som 300 forskellige kjoler fordelt på 2 etager! Ja, vi kan ikke engang tælle til 117 uden at grine lidt.

I 2013 tænkte jeg: "Hvorfor ikke sprede lidt Mamelukken-magi ud over cyberspace?" Så vores webshop blev født! Det er som at træde ind i vores fysiske butik, bare med en smule mindre risiko for at snuble over en skjult skat. Samme utrolige udvalg, samme fantastiske priser!

Og hvis du er typen, der altid vil være et skridt foran modekurven, behøver du blot holde øje med vores webshop. Vi smider hele tiden nye varer op, fordi hvem har tid til at gentage stilarter?

Husk, hvis du vil være den første til at høre om vores nyheder, arrangementer og fantastiske tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsmail! Vi lover at holde din indbakke fyldt med modeglæde.

Så hvad venter du på? Kom og vær med til festen hos Mamelukken! Ros og ris modtages med et stort smil - vi er her for at gøre din shoppingoplevelse til noget helt specielt. Vi ses!Mange venlige hilsner
Inger Gammelgaard Hansen.
Mamelukken  • Adelgade 89 • 8660 Skanderborg