Du Milde Kjoler

 

DU MILDE er lavet så smart, at der hver sæson laves mange af de samme modeller i kollektionen. Så hvis du bliver rigtigt glad for en bestemt model, kan du få en ny hver sæson i nye print og farver. Læs mere om de forskellige modeller herunder, som alle har pigenavne. 

NINNA - Du Milde Kjole 

Modellen hedder Ninna, som har det såkaldte prinsessesnit og som falder rigtig fint. Kjolen har rund halsudskæring med 2 broderede blomster helt oppe ved halsudkæringen.

Se alle vores Ninna modeller 

ALMINA - Du Milde Kjole

Almina modellen fra du Milde sidder til over brystet og har læg ned fortil og bagpå, hvilket giver en del ekstra vidde over mave og hofter. Modellen er populær, fordi den fremhæver busten og skjuler dine evt. lidt ømme punkter ved maven og hofter.

Se vores udvalg af Almina modeller 

DOLLY - Du Milde Kjole

Skøn model, der er syet i baner. Modellen har elastik i halsen, hvilket gør at man kan “sætte kjolen,” som man vil. Den fremhæver barmen på flotteste vis. Kjolen har meget vidde over mave og hofter/lår, det gør den til en meget taknemmelig model, hvis man ikke ønsker at fremhæve de dele.

Se alle vores Dolly modeller 

CAROLINE - Du Milde Kjole

Modellen er i A-facon med en virkelig god pasform og den sidder til over barmen og får mere vidde ned over hofterne.
Modellen passer til rigtig mange kvindefigurer og er god til at fremhæve det kvindelige, men samtidig god til at skjule de måske lidt mere "ømme" punkter som mave, hofte og bagdel.
Se alle vores Caroline modeller 

ELLA - Du Milde Kjole

Ella modellen fra du Milde er normalt også kaldt oversize modellen. Man skal vælge kjolen 1-2 størrelser mindre, end man normalt vil vælge.

Der er rigtigt meget vidde i modellen, men den sidder godt på både store og mindre kvinder. 

Se vores udvalg af Ella modeller

KLARA - Du Milde Kjole

Denne model Klara fra du Milde er forholdvis smal over hofterne, men ved hjælp af mange små læg under barmen alligevel også med en del vidde tilført. Derfor en god model, hvor der er plads til både mave, hofter og bagdel uden at kjolen kommer til at virke stor.

Se vores Klara modeller 

POULA - Du Milde Kjole

Poula modellen fra du Milde fremhæver smukt de kvindelige former. Med drapering i siden gives en flot talje og kjolen sidder perfekt til over barmen.

Se vores Poula modeller her