King Louie - Kjole modeller

KING LOUIE producerer hver halve år en ny kollektion, som kommer fordelt ud over fire leveringer igennem henholdsvis forår og efterår. De gentager deres modeller igen og igen, der er dog altid nogle nye med i hver sæson. Men dette betyder, at hvis du bliver glad for en bestemt model fra King Louie, kan du få flere af samme slags, blot i andre farver og mønstre.

Læs om de forskellige kjoler typer fra King Louie lige her. Kontakt os endelig, hvis du ønsker mere viden om de forskellige typer kjoler.

EMMY - King Louie Kjole

King Louie klassiker Emmy. Den sidder rigtigt godt på rigtig mange. Med den smukke V-udskæring, stolpelukning og små knapper samt revers krave, er det med til at gøre kjolen helt fantastisk. Snittet minder lidt om Betty og Skater dress også fra King Louie, da begge modeller har vidde nederst, der giver lidt sving effekt.
Se alle vores EMMY kjoler

BETTY - King Louie Kjole

Kjolen Betty fra King Louie har et enkelt snit, som minder meget om Emmy modellen fra King Louie. Kjolens udskæring er lidt høj. Kjolen har et bindebånd i livet, som man kan vælge at bruge. Men man kan også sagtens bruge kjolen uden.
Se alle vores BETTY kjoler 

MONA - King Louie Kjole

Klassisk King Louie kjole med navnet Mona. Kjolen er figursyet og i linningen er der syet et bredt stykke stof ind, som danner et bælte i taljen. Kjolen fremhæver de kvindelige smukke former. Denne model har skrålommer.
Se alle vores MONA kjoler 

CROSS - King Louie Kjole

Cross kjolen fra King Louie er en af de bedst kendte klassikere fra det hollandske mærke. 
Kjolen Cross har en forholdsvis dyb V-halsudskæring og den har en slå-om-effekt, som går ned over hoften. 
Se vores udvalg af CROSS kjoler fra King Louie

BILLIE - King Louie Kjole

Billie kjolen fra King Louie er løs i modellen og kan strammes ind i talje ved at bruge bindebåndet, som følger med kjolen. 
Se alle vores BILLIE kjoler 

GINA - King Louie Kjole

Gina kjolen er en smuk klassiker fra King Louie. Den har en smule cross effekt, som slutter lige under brystet og danner en smuk halsudskæring. Kjolen går højt op på ryggen og har små fine ærmer.
Se alle vores GINA kjoler 

ANJA - King Louie Kjole

Anja dress har v-hals med en flot cross-over effekt og et bælte, der kan fremhæve taljen. Kjolen har let vidde fra taljen og ned, som giver kjolen et sødt og klassisk snit.
Se alle vores ANJA kjoler 

GINGER - King Louie Kjole

Modellen Ginger fra King Louie er en skøn klassiker, som har empiresnit. Den har en V-udskæring samt en cross effekt hen over brystet. Kjolen har en lille smule A-form, som kommer til udtryk nederst på kjolen. 
Se vores udvalg af GINGER kjoler 

CECIL - King Louie Kjole

Cecil modellen har en flot V-uskæring og kjolen har et tyndt bælte, der kan fremhæve taljen. Kjolen har let vidde fra taljen og ned, hvilket giver kjolen et sødt og klassisk snit. 
Se alle vores CECIL kjoler 

GRACE - King Louie Kjole

Kjole med kort ærme, rund hals foran og v-udskæring i nakken. Bindebånd ved taljen og derfra mere vidde nedad.
Se vores udvalg af GRACE kjoler

T BACK - King Louie Kjole

Kjole fra King Louie med T-strop bag på. Skøn sommerkjole som også er fin med en cardigang ud over. 
Se vores udvalg T-BACK kjoler

DINER - King Louie Kjole

King Louie kjole med v-udskæring og krave. Knapper ned til taljen foran.
Læg og indsyninger i taljen.
Se hele vores udvalg af DINER kjoler